KIRIKKALE
25°
03:4

İmsak'a Kalan Süre

Eski Vali Ömer Faruk Koçak, Kırıkkale’ye talip

Kırıkkale’nin yakından tanıdığı isim olan ve çeşitli bölgelerde valilik görevinde bulunan Ömer Faruk Koçak, AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.


MÜRACAATINI GENEL MERKEZE YAPTI
Elazığ, Mardin ve Aydın illerinde valilik görevlerinde bulunan Kırıkkaleli merkez valisi Ömer Faruk Koçak Ak Parti’den Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı olduğunu duyurdu. Müracaatını Genel merkeze yaptığı öğrenilen Koçak Ak Parti il binasında basın açıklamasında bulundu. Koçak, “Kırıkkale’nin bir değişimi ihtiyacı var. Bizim muhalefetle tek rekabetimiz hizmet olacak. Her kesimle istişare içerisinde, insanı önceleyen bir anlayışla Kırıkkale’mize hizmet edeceğiz” diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ
Çeşitli illerde valilik görevlerinde bulunmuş, en son merkez valiliği görevinde bulunan Kırıkkale’nin önemli bürokratlarından birisi olan ve Aday adaylık müracaatını Ak Parti Genel merkezine yapan Ömer Faruk Koçak il başkanlığında basın açıklamasında bulundu. Ak Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın ve teşkilat mensuplarının hazır bulunduğu basın açıklamasında Ak Parti’den Kırıkkale Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu duyuran Koçak, tecrübelerini Kırıkkale için kullanacağını açıkladı. Ak Partili aday adayı Koçak “AK Parti'den ikinci defa aday adaylık açıklaması yapmak üzere Kırıkkale'ye geldim. Birincisin 2004 yılında AK Parti'nin ilk mahalli seçimleri döneminde yapmıştım. O dönem Veli Korkmaz aday olmuştu, ardından Mehmet Saygılı ikişer dönem belediye başkanlığı yaptılar. Onlara da hizmetlerinden dolayı huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.

KIRIKKALE İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ
Kırıkkale'nin sürekli bir değişim içinde olduğuna işaret eden Ak Partili aday adayı Koçak “Ama daha büyük bir değişime ihtiyacı var. Bu değişimini gerçekleştirmek için de tespitlerimiz var. Bunları da ilerleyen süreçte açıklayacağız. Kırıkkale’de değişim için üç temel unsur var. Bu 3 saç ayağından bir tanesi liderliktir. Türkiye'de büyük değişimleri gerçekleştiren cumhuriyet tarihinin en önemli dönüşümlerini gerçekleştiren liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bunun en önemli örneğidir. Onun büyük liderliği olmasaydı Türkiye'de bir zamanlar hayal bile edemeyeceğimiz değişimlerin gerçekleşmesi mümkün olmayacaktı. Değişimin ikinci saç ayağı değişimin projesidir.”

KIRIKKALE’DE BÜYÜK DEĞİŞİM YAPACAĞIZ
“Elinde projesi olmayanlar hiçbir şeyi değiştiremezler. Neyi ne yapacak nasıl yapacağını bilmeyen insanlar değişimi sağlayamazlar. Dolayısıyla güçlü bir projeye de ihtiyaç var. Üçüncü ayağı ve hep de ihmal edilen ayağı insan tarafıdır. Değişimler insanlarla gerçekleşir. Binaları yapabilirsiniz, binayı değiştirebilirsiniz Araçları değiştirebilirsiniz ama insanları değiştirmediğiniz zaman eski usul aynı şekilde devam eder. Bunun için insanların değişimin gerçekleşeceğine inanması lazım. İşte liderin önemi de burada ortaya çıkıyor. İnsanı dikkate alan, insanı öne alan bir yaklaşımın sergilenmesi gerekir ki bu da insan ayağıdır. Bunu da en iyi formülü insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturudur. AK Parti'de kurulduğu günden beri bunu destur edinerek hayatına devam etmiştir ve büyük değişimleri gerçekleştirmiştir” sözlerine yer verdi.

BÜTÜN KESİMİ KUCAKLAYACAĞIZ
Koçak “Biz de Kırıkkale'nin hak ettiği değişim için yola çıktık. Tecrübemizi memleketimize hizmet etmek için kullanalım dedik. Memlekete hizmet etmek aynı zamanda ülkeye de hizmet etmektir. Bizim Rekabetimiz hizmetli olur. Diğer partilerle rekabetimiz ve hizmet olacak. Sonuçta da gene Kırıkkale kazanacak diye düşünüyorum. Şimdi buradan şu sözü veriyoruz. Hangi arkadaşımız olursa olsun, bu yola çıkan bütün arkadaşlarımıza inşallah beraber çalışacağız. Bizim amacımız, memleketimize hizmet etmek, memleketimizin hak ettiği yere gelmesini sağlamak için bir değişim başlatmaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız takdir eder bizi bu göreve ve memur ederlerse önümüzdeki beş yıl içerisinde bu görevi teşkilatımızla, Milletvekilimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, vatandaşımızla herkesle beraber istişare ederek bu görevi yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Haber:Süleyman Ok 
 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale, altın zenginliğinde birinci sırada

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de devrilen LPG yüklü tankerin sürücüsü öldü

İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Kırıkkale’de son durum!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84986

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171